Jak si zpříjemnit dlouhé zimní večery

Jak si zpříjemnit dlouhé zimní večery

Každý z nás je jiný, někdo zimu miluje a užívá si ji každým coulem těla, a naopak někdo zimu dá se říct nenávidí a snaží se jí více méně přežít. Pokud patříte mezi ty, co by nejraději zimu zaspali a postel opustili až na jaře, tak vám přinášíme alespoň pár tipů, jak si dlouhou zimu zpříjemnit.

Zima – už jen toto slovo nám jasně říká, že se budeme potřebovat trochu zahřát. Pojďme se tedy večer při čtení knihy nebo koukání na televizi zachumlat do mikroplyšových dek. Pro ty z vás, kteří tyto deky neznáte, tak je třeba říci, že jsou opravdu výjimečné – jsou hebké jako myší kožíšek, nadýchané a krásně vás zahřejí. Pak už je to jen krůček od posunutí se do ložnice, kde vklouzneme do hřejivého mikroplyšového povlečení. Při ulehání do postele budete mít pocit jako byste spali na obláčku, hladíte se o tu krásnou jemnou látku, zkrátka nic jiného než krásné sny se vám ani nemohou zdát.

Zahřát se musíme nejen z venku ale i zevnitř, takže hrneček dobrého čaje, teplého mléka anebo čokolády nám určitě udělá dobře. Pokud byste byli třeba nachlazeni, vzpomeňte si na čaj našich babiček ze zázvoru anebo třeba rostliny rýmovníku, určitě s bacily rychle zatočí.

Tak teď už jsme v teple, co dál abychom navodili příjemnou atmosféru? My bychom teď sáhli po vonné svíčce, která nejenže bude krásně vonět a provoní tak celý interiér, ale navíc světlo plamenu svíčky působí uklidňujícím a relaxačním dojmem. Doporučujeme sáhnout po svíčkách kvalitních, které dlouho hoří a jsou na ně použité kvalitní sójové vosky.

Aby náš relax byl dokonalý, je fajn mít útulný interiér našeho domova, s tím nám pomůžou různé dekorace, ať už věnce, které si třeba sami vyrobíme nebo různá světýlka, květiny, či dekorační polštářky. Zkrátka udělat si náš interiér pro nás co nejlíbivější.

Ať už máte zimu rádi nebo ne, je tu zkrátka s námi, proto se snažme udělat si každý den co nejpříjemnější. My budeme rádi, pokud vyzkoušíte naše tipy a věříme, že vám vykouzlí úsměv ve tváři.