Ložnice ve vánočním kabátku

Ložnice ve vánočním kabátku

Na dveře nám klepe nejkrásnější období roku a tím jsou pro velkou většinu z nás Vánoce.

Všichni se snažíme připravit náš domov na nadcházející sváteční období výzdobou. A co naše ložnice, pustíme se do ní také? No samozřejmě a půjdeme do toho společně, co říkáte? 

Vyladit ložnici do vánočních motivů není zase až tak těžké. Nezapomeňme však, že ložnice je místností odpočinku. Je nutné se v ložnici cítit pohodlně a příjemně, abychom mohli našemu tělu dopřát spokojený spánek. Dominantou každé ložnice bývá postel, a proto je na ni kladena největší pozornost.  Začneme tedy výměnou povlečení ve vánočním dekoru.

Bavlněné povlečení Vánoční modré

Povlečení vám nabízíme v různých rozměrech a barevných variacích – červené, modré, šedé, bílé, zkrátka tak, aby si vybral každý dle svého vkusu. Protože máte na zimu rádi mikroplyšové povlečení, tak jsme pro vás připravili i variantu v tomto materiálu. Postel můžete dozdobit i polštářky s vánočními motivy, aby dekorace byla dokonalá. Při každém ulehnutí do postele převlečené do vánočního kabátku, na vás tak dýchne kouzelná atmosféra Vánoc. 

Vánoční polštářky se sobem

Čím ještě ozdobit ložnici? Jsou to světýlka. Tady bychom doporučili jen jemná, jednobarevná světýlka, která vytvoří útulnou vánoční atmosféru. Umístit je můžete dle svých možností, ať už nad postel, na okno či květinu. Každopádně ať už vyberete světýlka jakákoliv, nezapomeňte je před spánkem vyndat ze zásuvky.

Co říci na závěr? Při ladění ložnice do vánočního kabátku vycházejte ze svého vkusu, tak abyste se v ložnici cítili dobře právě vy, to je naše doporučení. A teď už hurá do toho, budeme moc rádi, pokud vám naše výrobky pomohou s dekorací.