Na co se nás často ptáte a proč používat lupu?

Na co se nás často ptáte a proč používat lupu?

Tento článek bude jiný než všechny ostatní. Nebude o ničem konkrétním, bude všeobecný, shrneme dohromady to, na co se nás často ptáte.

Jsou to většinou informace, které jsou však na našich webových stránkách, ale buď si jich nevšimnete anebo nevíte, jak si k nim najít tu správnou cestu. Proto se budeme snažit Vám nyní popsat, kudy jít, abyste získali všechny informace, které hledáte. Tak se do toho pojďme společně pustit.

Začneme informacemi o produktech, to Vás zajímá asi nejvíce. Nejčastějším dotazem je: zda máme to či ono ještě v jiné barvě nebo velikosti. Jak víte, jsme přímo výrobci lůžkovin, takže pokud na webových stránkách produkt v jiné barvě či velikosti nenajdete, tak věřte, že není. Nikde ho neschováváme ani nic jiného, pokud bychom ho měli, určitě byste ho našli. 

Informace o jednotlivých produktech, jak prát, jestli šijeme i polštářky k povlečení, to vše naleznete u jednotlivých produktů. Každý má u sebe popis, kde se dozvíte z jakého je materiálu, v jakých rozměrech vám ho můžeme ušít, jak ho vyprat a tak dále. Zkrátka je dobré, než nám budete volat nebo psát, podívat se na informace, které u produktu píšeme a přečíst si je. Tím ušetříte čas jak vám, tak i nám. Dále u každého produktu najdete související a podobné produkty, kde se Vám snažíme usnadnit práci třeba s volbou barvy prostěradla. Přece jen povlečení i prostěradla nám prochází každý den rukama, takže je dokážeme s povlečením snadno nakombinovat. Uvádíme vám tam i nabídku povláčků a polštářků, které si často např. k povlečení dokupujete, snažíme se vám ušetřit čas, abyste našli vše na jednom místě. Pokud ani tak si například barvou jisti nejste, nevadí, rádi vám pomůžeme – poradíme, určitě volejte, pište a společně to dáme dohromady.

Dalším a neméně podstatným nástrojem jak zjistit co právě potřebujete - je lupa. Věřím, že všichni vědí, co to lupa na webových stránkách je. Kdyby náhodou ne, tak lupa je nástroj, který je na našich stránkách hned v horní části a je to pole, kde svítí znak obrázku lupy. Tam si zkrátka napíšete, co hledáte, stačí jen slovo, barva, cokoliv a svůj výběr potvrdíte. Výsledkem bude výčet produktů odpovídající vašim požadavkům a vy můžete vybírat. 

Posledním zdrojem informací, kde najdete spoustu rad a tipů, které se nám k popisu produktu nevešli, je blog. Do blogu pravidelně přidáváme další a další články, ve kterých se vám snažíme podat co nejvíce informací k danému tématu, najdete tam nejen fakta, ale i naše vyzkoušené tipy.

Závěrem lze říci, že pokud se Vám nepodařilo nalézt to co hledáte přes lupu ani přes filtrování, tak takové zboží na webových stránkách nemáme a ani nenabízíme jeho zhotovení. Je nám líto, ale tak to zkrátka je. Pokud potřebujete poradit s něčím dalším nebo budete potřebovat poradit s výběrem, určitě nás neváhejte kontaktovat a my vám rádi poradíme.