Posaďme se do měkkého

Sedáky

Už sám název našeho dnešního článku nám jinými slovy říká „všichni chceme sedět pohodlně“.

Tak se pustíme do toho, jak na to, co říkáte? Všichni máme doma židle, ale ne všechny židle jsou pohodlně polstrované či měkké, jak je tedy vylepšit? Odpověď je více než jednoduchá: přeci sedák na židli! Teď se společně trochu zasníme: představte si, že si vaše oblíbené jídlo vychutnáváte na židli se sedákem a nebudete muset myslet na to, že už se chcete zvednout z té tvrdé židle, vaše stravování tak dostane nový rozměr.

Sedák neplní funkci jen užitečnou (pohodlí, teplo), ale zároveň estetickou – na výběr je velké množství barev a vzorů, takže si každý snadno vybere to svoje tak, aby to skvěle zapadlo do každého interiéru. Sedák můžete k židli přivázat pomocí šňůrek anebo jen tak položit. Kdyby se náhodou při jídle stala nehoda a sedák se ušpinil, můžete ho dát do pračky vyprat.

Každý z nás má jiné požadavky a proto jsme pro Vás připravili širokou nabídku sedáků a barev, které najdou uplatnění jak domácnosti, tak třeba na zahradě, kde můžou zpříjemnit sezení na tvrdším povrchu zahradních židlí či křesel. Dlouhodobější sezení bude o poznání příjemnější. Vybrat si můžete z několika tvarů a velikostí.

Protože pohodlí je důležité, tak sedáky šijeme vysoké 7-9 cm, všechny sedáky jsou ze 100 % bavlny a výplní je duté vlákno s drceným molitanem. Určitě Vás napadá hlavně otázka, jak vypadá sedák za nějaký čas, na to vám můžeme velmi snadno odpovědět: pořád stejně, sedák se nesesedne, takže se z jeho pohodlí budete těšit opravdu dlouhý čas.

Nesmíme však opomenout jednu důležitou informaci, nebo dá se říci tip ohledně praní sedáků: do pračky dávejte při praní alespoň dva sedáky najednou, aby nebyl v pračce volný prostor. Při praní dochází k tomu, že sedáky nasají velké množství vody a mohlo by dojít k potrhání vnitřního prošití sedáku, proto doporučujeme praní alespoň dvou sedáků dohromady, to vše samozřejmě s ohledem na velikost vaší pračky.

Tak co říkáte, sedíte v měkkém anebo se zrovna chystáte vybrat si ten pravý sedák pro vás?