Jak přelstít prostěradlo

rozmery-povleceni

Každá vychytávka, která nám v domácnosti usnadní práci je vítaná a pokud navíc skvěle funguje, najde si své místo, které už jí nikdo nikdy nevezme.

Proto i my se s vámi chceme podělit o vychytávku do ložnice, tak pokud jí ještě neznáte anebo znáte a nemáte, zjistíte, že to budete muset rychle napravit. Není nic důležitějšího, než se po celém náročném dni v práci a doma dobře vyspat, pokud se však ráno vzbudíte a máte pod sebou nakrabacené prostěradlo, rozhodně vás to po ránu hned pozitivně nenaladí. Proto tu pro vás máme vychytávku, která vám rána hned zpříjemní, navíc je to pomocník za pár korun a to se přeci počítá. Tak nám dovolte, abychom vás seznámili s naším pomocníkem, vychytávkou a tím jsou napínací úchyty na prostěradlo. 

Povíme si, co to vlastně ten úchyt je, jak funguje a jak ho použít. Prostěradlový úchyt je zkrátka gumový popruh, který má na každém svém konci kovový klips, který se připíná na prostěradlo ze spodní strany a to nejlépe přes roh matrace. Délka prostěradlového úchytu je nastavitelná, takže ho každý může uzpůsobit svým potřebám a velikosti matrace. Úchyt můžeme použít na všechny typy prostěradel, krásně prostěradlo vypne a brání jeho shrnování při spánku. Použití úchytu je tedy opravdu snadné, zvládnete to hravě každý.

S použitím úchytu vás čeká už jen dokonale napnuté a vyrovnané prostěradlo, vaše rána budou o to příjemnější a věříme, že náš malý – velký pomocník vám hned po ránu vykouzlí úsměv na tváři.