Mikroplyš aneb zima nemá šanci

Mikroplyš

Teploty venku nám pomalu klesají níže a níže, proto nastal čas vytáhnout silnější kalibr a tím je pro naše ložnice právě mikroplyš.

Je Vám stále zima, máte zmrzlé nohy, tak věřte, že mikroplyš bude na zimu váš největší kamarád.

Pojďme si povědět, proč právě tento materiál je tak výjimečný. Mikroflanel, má velmi hustý a jemný chlup, který krásně hřeje. Proč tedy píšeme o mikroplyši, když materiálem je vlastně mikroflanel? Odpověď je jednoduchá, zkrátka proto, že materiál mikroplyš je pro zákazníky daleko známější. Povlečení, deky a prostěradla šitá z tohoto materiálu, jsou hebká jako myší kožíšek, huňatá a mají výborné termoregulační vlastnosti. Pokud jste ještě nevyzkoušeli tento materiál, tak věřte, že při prvním ulehnutí si budete připadat jako na obláčku, to že ráno nebudete chtít vylézt z postele, to vám můžeme zaručit.

Víte co je velká výhoda tohoto materiálu - jeho snadná údržba. Lůžkoviny stačí pouze vyvěsit, materiál je rychleschnoucí, takže vše budete mít rychle připravené k opětovnému použití. Dle vlastních zkušeností doporučujeme na praní používat tekuté prací prostředky a vynechat aviváž a sušičku z důvodu zachování hebkosti materiálu. To, že se povlečení nežehlí, je dalším bonusem tohoto materiálu.

Mikroplyšové povlečení vám můžeme nabídnout nejen v rozmanitém množství vzorů, ale také kromě klasického rozměru i rozměr prodloužený či francouzskou verzi.  Aby mikroplyšová pohádka byla dokonalá, tak povlečení je fajn doplnit i prostěradlem ze stejného materiálu, který nabízíme, jak na jednolůžko, tak na manželskou postel, stačí si vybrat pouze barvu.

Chcete si lehnout k televizi anebo jen tak na sedačku a přečíst si knihu, ideální společnicí je právě mikroplyšová deka, která může být buď klasická anebo s beránkem. Beránková deka se liší tím, že z jedné strany je mikroplyš a z druhé strany je huňatý, bílý beránek, co vás přímo úžasně zahřeje.

Tak co říkáte, už se vidíte zachumláni v mikroplyši? Doufáme, že si v naší široké nabídce vyberete přesně to, co odpovídá Vaši představám a přáním. A nyní nám nezbývá už nic jiného, než popřát vám příjemný odpočinek ve společnosti tohoto úžasného materiálu.