Jaro za dveřmi

Jaro za dveřmi

Jaro nám již klepe na vrátka, bude čas vpustit ho i do našich ložnic. Většina z nás se těší na jaro celou zimu, sluneční paprsky nám hned zlepší náladu, příroda a první jarní květiny nás vítají. Zkrátka jaro nám přináší vlnu pozitivní energie a pohody. Tak pojďme, otevřme okna a pusťme jaro dál. Vezmeme to ale celé z gruntu, co říkáte?

Začneme nejméně oblíbenou činností a tou je jarní úklid naší ložnice. Umyjeme okna, vypereme záclony/závěsy a utřeme prach. Protože ložnice je místem našeho odpočinku či relaxace, tak začněme tím, že ji zbavíme všech lapačů prachu - zkrátka věcí, které nevyužíváme a nemáme k nim žádný citový vztah. Víme, že někdy je to těžké, ale věřte, že taková čistka věcí, které se nám jen někde válí a nejsou k ničemu, bude jen ku prospěchu věci. Protřiďte svůj šatník. Oblečení, které už jste několik let neměli na sobě pravděpodobně už nikdy neoblečete a jestli si je necháváte ve skříni na období až zhubnete nebo zase až přiberete, tak věřte, že až se to stane, rádi si koupíte nové.

Nyní se vrhněme na naší postel, budeme jí tentokrát věnovat více pozornosti než při běžném, pravidelném povlékání.. Začněme matrací. V případě, že má vaše matrace potah, který jde sundat - doporučujeme ho vyprat. Pokud ne, tak alespoň matraci pořádně vyvětrejte a vysajte. Vyperme všechny polštáře i přikrývky. Dejte prosím pozor na prací symboly uvedené na štítku a jimi se řiďte. Symbolům praní jsme se věnovali již v jednom z našich předchozích článků, tak pokud byste si nevěděli rady, určitě se do něj zpátky podívejte. Pokud používáte chránič matrace, tak nezapomeňte ani na něj a dejte ho také vyprat. Nyní máme již vše vyprané, usušené a je čas převléknout naše peřiny a polštáře do nového jarního kabátku. Zde přinášíme nějaké inspirace přímo od nás.

Povlečení Jaro

Povlečení s názvem Jaro z bavlněného saténu působí velmi svěže, jemně a zároveň hravě. Rozhodně se stane ozdobou každé jarní ložnice.

Povlečení Pivoňka

Povlečení s názvem Pivoňka si zamilujete nejen na první pohled, ale i na první dotek. Bavlněný satén je hladký, příjemný a nemusíte se bát - neklouže.

Povlečení Pivoňka

Probudit se mezi samými květinami, to je jako sen, pojďme tedy snít v našem bavlněném povlečení Kopretinky zelené. Ušijeme vám ho dokonce v 7 rozměrech, na zip anebo na knoflíky - stačí si vybrat.

Jaro můžeme vpustit i do našich obýváků. Dekorační polštářky či povláčky s motivem květů, rostlin určitě přinesou čerstvý nádech do celého interiéru. Zkrátka jaro na nás dýchá na každém kroku a my se na něj už všichni velmi těšíme.

Polštářek Kvítí

Dekorační polštářek s názvem Zahradní kvítí, má vzor jemný, decentní a působí křehce, přesně tak jako rozkvétající květiny.

Polštářek Eukalyptus

Polštářek Eukalyptus na nás dýchne svou jednoduchou krásou a zútulní tak každý interiér.