Zkrášlete domov v duchu jara díky textilním doplňkům

Zkrášlení domova během jara

Jaro je tady a k němu patří i velký úklid domácnosti. Zazimujte všechny textilie se zimními dekory, hřejivé lůžkoviny a prostěradla.

Místo nich projasněte domácnost veselými barvami, jarními motivy a lehkými vzdušnými materiály. Mnohdy i malý detail vykouzlí velkolepý dojem. Máme pro vás pár tipů na jarní nezbytnosti z naší nabídky.

Povlečení pro radostné probuzení

Jarní rána jsou mnohem příjemnější než ta zimní. Venku je světlo, ptáci zpívají... Atmosféru podpoří i jasné barvy a jarní motivy na polštářích a peřinách. V naší nabídce najdete povlečení z bavlny nebo bavlněný krep. Krepové povlečení je oblíbené především proto, že nevyžaduje žehlení a vypadá pěkně hned po uschnutí. Na dotek je obdobně příjemný jako bavlna, jen není hladké, ale lehce zvrásněné. Oba materiály se hodí pro použití během celého roku, včetně teplých nocí – díky prodyšnosti a savosti. Vyberete si motiv zahradního kvítí, pampelišek nebo růží?

Nabízíme standardní rozměry pro jednolůžka i francouzské provedení pro manželské postele. Vyberete si z povlečení standardní délky (200 cm) i atypické rozměry (220, 240 až 260 cm). Všechna naše povlečení mají praktické zapínání na knoflík.

Sedáky na každou židli i lavici

Praktické sedáky patří nejen na židle k jídelnímu stolu, ale také na křesla, stoličky či zahradní nábytek. Zajistí vám pohodlné sezení a venku zahřejí. Všechny potahy šijeme ze 100% bavlny, která je odolná a snadno se udržuje. Vnitřek výplně tvoří molitan a polyester, které drží správný tvar i při opakovaném praní.

V našich kolekcích najdete nejrůznější tvary a barvy – minimalistické jednobarevné, venkovské kostkované, pruhované nebo přímo s jarními motivy květin.

Polštářky jsou nezbytným detailem

Polštářky v interiéru patří k těm detailům, které umí vykouzlit dojem stylu a pohodlí. Jsou skvělým doplňkem pro křeslo i pohovku a navíc vám dopřejí pohodlí při sledování oblíbeného filmu nebo při čtení knihy. S příchodem jara rozveselte domov svěžími barvami a vzory, které jsou inspirované přírodou. Polštářky se hodí téměř všude – zútulní obývací pokoj, zkrášlí ustlanou postel v ložnici, v dětském pokoji poslouží jako dekorace i materiál pro polštářové bitvy. Využijete je i pro venkovní posezení, ať už do pergoly či na balkon.

Deky, které zahřejí i zkrášlí

Deky nejen zútulní interiér, ale především zahřejí ve chvílích odpočinku. Jarní dny už také lákají k posezení venku, proto se hodí i na terasy, balkony či do pergol. Všechny naše deky jsou hřejivé a příjemné na dotek. Díky výběru různých barev a vzorů si navíc vyberete tak, aby dobře ladily s vaším domovem.

K oblíbeným patří měkkoučké mikroplyšové deky. Kromě pohodlí je jejich předností také to, že po vyprání velmi rychle schnou a jsou opět rychle připravené k použití. V nabídce máme i oboustranné deky – z jedné strany najdete mikroplyš, z druhé hřejivého beránka (umělá kožešina, tzv. sherpa). Preferujete přírodní bavlnu? Podívejte se na naše deky s třásněmi, které jsou díky zajímavému designu zároveň elegantním doplňkem interiéru.